Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τηγανίτες Ελληνικές






  • 300γρ. αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 200γρ.γάλα

Οδηγίες

  1. Ανακατεύω τα υλικά και τηγανίζω σε αντικολλητικό τηγάνι με αρκετό ελαιόλαδο για λίγα λεπτά γυρνώντας με 2 πηρούνια, τόσο, ώστε να ψηθούν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνονται και με αλεύρι ολικής!....Είναι πεντανόστιμες!.. ρίξτε πάνω τους μέλι, σιρόπι, ζάχαρη,οπωςδήποτε κανέλα ή φάτε τηγανίτες με τυρί ή κασέρι!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε