WOW! Women
Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013
Τηγανίτες Ελληνικές
300γρ. αλεύρι
2 αυγά
200γρ.γάλα
Οδηγίες
Ανακατεύω τα υλικά και τηγανίζω σε αντικολλητικό τηγάνι με αρκετό ελαιόλαδο για λίγα λεπτά γυρνώντας με 2 πηρούνια, τόσο, ώστε να ψηθούν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνονται και με αλεύρι ολικής!....Είναι πεντανόστιμες!.. ρίξτε πάνω τους μέλι, σιρόπι, ζάχαρη,οπωςδήποτε κανέλα ή φάτε τηγανίτες με τυρί ή κασέρι!...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε