Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ζύμη με γιαούρτι για γρήγορες πίτες

 
  • 1 κουπάκι γιαούρτι
  • ½ κουπάκι από το γιαούρτι ελαιόλαδο
  • ½ κουπάκι μαργαρίνη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 3 κουπάκια από το γιαούρτι φαρινάπ
  • νερό ½ φλιτζανάκι

Οδηγίες

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί αφήνοντας για το τέλος το νερό και προσθέτουμε όσο χρειαστεί για να αποκτήσουμε μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
  2. Τυλίγουμε το ζυμάρι μας με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για ½ ώρα.
  3. Ανοίγουμε 2 φύλλα ,το ένα το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι ,στη μέση γέμιση και από πάνω το 2ο φύλλο.Χαράζουμε την πίτα μας και ραντίζουμε με λίγο νεράκι και αραβοσιτέλαιο. Πασπαλίζουμε με σουσάμι αν θέλουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε