- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 αυγό
- 1/4 κούπας νερό χλιαρό
- 3/4 κούπας γάλα χλιαρό
- 1/4 κούπας ζάχαρη
- 1 κ.τ.γ αλάτι
- 60 γρ. βούτυρο μαλακό
- 3 ½ κούπες αλεύρι
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης καλά.
- Τοποθετούμε την ζύμη σε ένα μπώλ και την αφήνουμε να φουσκώσει.
- Ύστερα χωρίζουμε σε 24 κομμάτια.
- Βουτάμε κάθε κομμάτι στο βούτυρο και ύστερα στην τριμμένη παρμεζάνα.
- Τοποθετούμε συμμετρικά σε ένα ταψί και ψήνουμε για 35-30 λεπτά στους 170-180 βαθμούς.
Για την επικάλυψη:
- ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο αλμυρό τυράκι
- 120 γρ. βούτυρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε