- 1 φαρίνα κόκκινη 500γρ.
- 1 μπουκάλι μπύρας ('οποια μάρκα επιθυμείτε)
- ρίγανη
- 20 ελιές μαύρες μεγάλες
- λάδι για την φόρμα
- Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε την μπύρα, τις ελιές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, την ρίγανη και τέλος το αλεύρι και ανακατεύουμε για να γίνει χυλός.
- Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το χυλό μας, Πασπαλίζουμε από πάνω με την ρίγανη.
- Επίσης μπορούμε να στολίσουμε με μερικά κομμάτια ελιάς από πάνω.
- Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε για 1 ώρα στους 180οC.
- Μόλις βγει το ψωμί μας, το τυλίγουμε με καθαρή πετσέτα για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
- Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε