Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ελιόψωμο εύκολο και γρήγορο


  • 1 φαρίνα κόκκινη 500γρ.
  • 1 μπουκάλι μπύρας ('οποια μάρκα επιθυμείτε)
  • ρίγανη
  • 20 ελιές μαύρες μεγάλες
  • λάδι για την φόρμα
  1. Σε μεγάλο μπωλ ρίχνουμε την μπύρα, τις ελιές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, την ρίγανη και τέλος το αλεύρι και ανακατεύουμε για να γίνει χυλός.
  2. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το χυλό μας, Πασπαλίζουμε από πάνω με την ρίγανη. 
  3. Επίσης μπορούμε να στολίσουμε με μερικά κομμάτια ελιάς από πάνω.
  4. Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε για 1 ώρα στους 180οC.
  5. Μόλις βγει το ψωμί μας, το τυλίγουμε με καθαρή πετσέτα για 10 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
  6. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε