2 κολοκυθάκια
Ενα ματσάκι ρόκα
φρέσκα φύλλα δυόσμου
150 γρ φέτα
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
κόβετε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές οριζόντιες φέτες με το εργαλείο που καθαρίζετε τα καρότα.
Κόβετε με τα χέρια την ρόκα πασπαλίζετε με τα κομματάκια της φέτας και τα φύλλα δυόσμου
ρίχνετε το ντρέσινγκ.
Δροσερό συνοδευτικό για ψητά ψάρια και κρέατα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε