Υλικά 1 κιλό σιμιγδάλι (μισό ψιλό και μισό χονδρό) ½ κιλό ζάχαρη 1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ Σιρόπι : 4 ποτήρια νερό , 4 ποτήρια ζάχαρη Εκτέλεση Ανακατεύουμε προσεκτικά και ανάλαφρα τα υλικά. Ψήνουμε στους 180οc για 50 λεπτά. Περιχύνουμε το σιρόπι καυτό , πάνω στο ζεστό γλυκό. |
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013
Σάμαλι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε