Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σάμαλι






Υλικά

1 κιλό σιμιγδάλι (μισό ψιλό και μισό χονδρό)
½ κιλό ζάχαρη
1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι : 4 ποτήρια νερό , 4 ποτήρια ζάχαρη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε προσεκτικά και ανάλαφρα τα υλικά. Ψήνουμε στους 180οc για 50 λεπτά. Περιχύνουμε το σιρόπι καυτό , πάνω στο ζεστό γλυκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε