Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ



 


Υλικά :

½ κιλό φύλλο κρούστας για γλυκό
½ κιλό ανθότυρο
¼ κιλού μανούρι
¼ φλιτζανιού γάλα
1 κουταλιά κόρν-φλάουερ
4 αυγά
¾ φλιτζανιού ζάχαρη
4 βανίλιες
Ζάχαρη, άχνη και κανέλλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση  :
Χρησιμοποιούμε ταψί  40αρι αλουμινένιο. Στρώνουμε τα μισά φύλλα  βουτυρώνοντας. Χτυπάμε στο μίξερ το ανθότυρο και το μανούρι. Ανακατεύουμε το γάλα με το κορν –φλάουερ. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις 4 βανίλιες. Αναμειγνύουμε και δουλεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί. Τα αδειάζουμε στο ταψί. Χαράζουμε τα φύλλα αφού τα στρώσουμε πάνω στην γέμιση και κόβουμε το περίσσευμα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά της ώρας. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε