Υλικά : 1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο Χυμός ενός πορτοκαλιού Ξύσμα πορτοκαλιού 3 φλιτζάνια τσαγιού καρότα τριμμένα 1 φλιτζάνι τσαγιού σταφίδες 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια χονδροκοπανισμένα 2 ποτήρια νερού ζάχαρη Χυμός ½ λεμονιού ½ φλιτζάνι του καφέ μπράντυ 2 κουταλάκια του γλυκού κανελλογαρύφαλλα Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει ( περίπου 5 φλιτζάνια τσαγιού) Εκτέλεση : Ανακατώνουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα. |
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013
ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε