Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ







Υλικά :

1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο
Χυμός ενός πορτοκαλιού
Ξύσμα πορτοκαλιού
3 φλιτζάνια τσαγιού καρότα τριμμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι  τσαγιού καρύδια χονδροκοπανισμένα
2 ποτήρια νερού ζάχαρη
Χυμός ½ λεμονιού
½ φλιτζάνι του καφέ μπράντυ
2 κουταλάκια του γλυκού κανελλογαρύφαλλα
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει ( περίπου 5 φλιτζάνια τσαγιού)
Εκτέλεση :

Ανακατώνουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε