Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Χοιρινές μπριζόλες διαφορετικές και πολύ νόστιμες




  • 5 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 ντομάτα μεγάλη
  • 2 κρεμύδια
  •  πράσινες κόκκινες και κίτρινες πιπεριές
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
  • αλάτι, πιπέρι
  • πάπρικα
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες απο το προηγούμενο βράδυ έχοντας βάλει στο μούλτι 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα,λάδι,ξύδι,αλάτι,πιπέρι και τις 2 λυωμένες σκελίδες σκόρδο.

Την επόμενη μέρα στρώνουμε στο πυρέξ τα κρεμμύδια λεπτοκομένα και τα πασπαλίζουμε με πάπρικα,απο πάνω στρώνουμε τις μπριζόλες μας μαζί με το ζουμάκι της μαρινάδας,και απο πάνω ρίχνουμε τα λαχανικά μας ψιλικομένα.Αλατωπιπερώνουμε και τα λαχανικά και τα ραντίζουμε με λαδάκι.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου μια ώρα και 10 λεπτά πρίν το τέλος ρίχνουμε το κρασάκι.
Συνοδεύουμε με Ατζέμ πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε