Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Αρωματικό ελαιόλαδο



  • Σκελίδες σκόρδου (όσες θέλετε)
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κλωναράκι ρίγανη
  • 1 κλωναράκι θυμάρι
  • ελαιόλαδο
  1. Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου (τις αφήνετε ολόκληρες).
  2. Όταν καθαριστούν όλες τις βάζετε σε καθαρό γυάλινο μπουκάλι, βάζετε το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και την ρίγανη και στο τέλος γεμίζετε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο μέχρι επάνω. Το ανακινείτε λίγο το μπουκάλι και το βάζετε στο ψυγείο.
Το χρησιμοποιείτε για σαλάτες και ψητά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε