Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Σαλάτα του Νίκου








μαρουλάκι κομμένο
φύτρα σιταριού φτιαγμένα στο σπίτι
Ρόδι
σως με λάδι μπαλσάμικο και πετιμέζι σπιτικό

για να φτιάξετε φύτρα σιταριού βάζετε σε μια γυάλα μια χούφτα σιτάρι την καλύπτετε με τούλι το οποίο δένετε με λαστιχάκι γύρω απο το στόμιο και ξεπλένετε το σιτάρι 2-3 φορές ανά 5-6 ώρες με νερό και το στραγγίζετε,την αφήνετε πλαγιαστά και συνεχίζετε να το κάνετε αυτό μέχρι για 2-3 μέρες μέχρι να γίνουν.Συνήθως είναι έτοιμα σε 48 ώρες και έχετε πάντα μια υπέροχη τροφή για να συνοδεύετε την σαλάτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε