Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ταραμοκεφτέδες (η συνταγή της γιαγιάς μου)




100 γραμμάρια ταραμά κόκκινο
2 φλιτζάνια χλιαρό νερό
2 φλιτζάνια σπανάκι ψιλοκομμένο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Μπόλικο άνηθο
λίγο πιπέρι
Αλεύρι που  φουσκώνει μόνο του όσο πάρει

Διαλύουμε τον ταραμά  πολύ καλά στο χλιαρό νερό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και σιγά  σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα πηχτό χυλό.
Με κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις ρίχνουμε σε τηγάνι με καυτό ελαιόλαδο.