Για την κρέμα λεμονιού
- 500μλ κρέμα γάλακτος
- 2 ζαχαρούχα
- Χυμός απο 4 μέτρια λεμόνια
- Ξύσμα απο 2 λεμόνια
- 1,5 πακέτο πτι μπερ ή digestive
- 200γρ.μαργαρίνη λιωμένη
- Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
- Λίγη σαντιγύ
- Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι ή αμύγδαλο φιλέ
- Ξύσμα λεμονιού
- Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λυωμένο βιτάμ.
- Βάζουμε το μείγμα μπισκότου-μαργαρίνης στη φόρμα μας ή στο πυρέξ μας και το πατάμε με ενα κουτάλι να πάρει τη φόρμα.
- Βάζουμε τη βάση για λίγο στο ψυγειο να σφίξει.
- Χτυπάμε ολα τα υλικα για την κρέμα μαζί στο μίξερ μέχρι να έχουμε μια πηχτή κρεμα(στην υφή θα ειναι σα γιαούρτι σακκούλας μετά θα πήξει κι άλλο στο ψυγείο).
- Απλώνουμε πάνω απο το μπισκότο.
- Στολίζουμε με σαντιγύ,αμυγδαλάκι ή καρύδι συν ξύσμα λεμονιού και τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Ξερφομάρουμε και σερβίρουμε σε κομματια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε