Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ψυχή, συνείδηση, «καθρέφτης» & η παγίδα της «ανέλιξης»



Μετά τις τελευταίες μου αναρτήσεις, κάποιοι αναγνώστες άρχισαν να με ρωτούν και να θεωρούν αυτά που είναι γραμμένα από μένα περί ψυχής και συνείδησης, στοιχεία αναπόδεικτα. Όλους αυτούς τους αιώνες, οι άνθρωποι, φιλόσοφοι, μυστικιστές και επιστήμονες, έχουν αναλωθεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης κάποιας απόδειξης της ύπαρξης της ψυχής. Οι περισσότερες από αυτές τις αναζητήσεις, κατέληξαν σε ένα κυκεώνα πληροφοριών προς την μάζα της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας διάφορες λέξεις και ονόματα όπως πνεύμα, νου ή ότι άλλο, που μόνο σύγχυση δημιουργούν. Θα μπορούσα κι εγώ να χρησιμοποιήσω λέξεις που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες των αδελφοτήτων, αλλά αυτό θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση στον αναγνώστη. Λέξεις -γνωστές στα τμήματα ανάπτυξης των εταιριών τους- όπως «πνευματικό δυναμικό» ή «κοσμικό λειτουργικό» ή "Στοιχείο Κοσμικής Λειτουργίας Πηγής" «CSIE» (Cosmic Source Integrated Element).
Διότι όλες αυτές οι έρευνες των επιστημόνων όλα αυτά τα χρόνια, πλήρως ελεγχόμενες από τα κέντρα των αδελφοτήτων, (οι οποίες είναι και οι μόνες που γνωρίζουν ακριβώς τη φύση και τη λειτουργικότητα της ψυχής), έχουν ήδη οδηγήσει σε ανάπτυξη πλέον, υψηλής ειδικής τεχνολογία για την διαχείριση της. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσω για αυτό ακριβώς. Για την διαχείριση των ψυχών από τις αδελφότητες με υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Και επιλέγω να χρησιμοποιήσω τη λέξη ψυχή, διότι αυτή η λέξη είναι καταγεγραμμένη στη συνείδηση και αυτή τη λέξη αναγνωρίζει η μάζα της ανθρωπότητας. Αν σε πεντακόσια χρόνια φτάσει σε ένα επίπεδο να αντιλαμβάνεται την έννοια διαφορετικά, είναι κάτι που το αφήνω στην ιστορία.
 
Γνωρίζω ότι σε μερικούς από σας όλο αυτό το κείμενο θα φαίνεται ίσως επιστημονικής φαντασίας, όμως τους πληροφορώ ότι για τους επιστήμονες των αδελφοτήτων, αυτό πλέον είναι απλώς ένα ακόμη project. Η ψυχή λοιπόν όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα κοσμικό κύτταρο της πηγής. Του Ων. Η πληροφορία που προέρχεται από τον άπειρο ενεργειακό χώρο που Υπάρχει. Από αυτό που μπορούμε ακόμη να αντιληφθούμε σαν θεϊκή μήτρα. Θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με ένα πρόσθετο (patch) από το άπειρο λειτουργικό πρόγραμμα (software) που υπάρχει σε καθαρά ενεργειακή, άϋλη μορφή, στον χώρο πέρα του αισθητού σύμπαντος. Εγκαθίσταται στο ανθρώπινο σώμα λίγο πριν τη γέννηση του ανθρώπου (όσον αφορά εμάς) και απαιτεί ένα ελάχιστο ποσό ζωτικότητας του σώματος το οποίο λαμβάνει τη στιγμή εκείνη από τη μητέρα εκείνου στον οποίο εγκαθίσταται. Η "εγκατάστασή" της γίνεται με «κβαντική κατακρήμνιση», δηλαδή παίρνει μια ημιενεργειακή μορφή ανάμεσα σε ενέργεια και ύλη και αποτελείται από μάζα 21 γραμμαρίων στο υλικό σώμα του ανθρώπου.
Ο ρόλος της εγκατεστημένης ψυχής στο σώμα, (όπως έγραψα πάλι σε άλλη ανάρτηση), είναι καθαρά λειτουργικός, ρυθμίζοντας την ροή της ζωτικότητας στο σώμα και αλληλεπιδρώντας με το ενεργειακό τμήμα του αισθητού κόσμου, ώστε να αρχίσει να μεταφέρει πληροφορία στην πηγή της (στο άκρο του ΩΝ) με το οποίο παραμένει συνεχώς ενωμένη ενεργειακά. Πως αλληλεπιδρά με τον αισθητό χώρο όμως; Ο αναγνώστης εδώ θα πρέπει να φανταστεί τη λειτουργία της αλληλεπίδρασης της ψυχής με τον αισθητό κόσμο, παρόμοια με ένα ραντάρ. Ακριβώς έτσι όμως. Από το κέντρο της, στέλνει ενεργειακά σήματα στον περιβάλλοντα ενεργειακό χώρο του κόσμου που υπάρχουμε, όπως ακριβώς κάνει και ένα ραντάρ. Τα ενεργειακά σήματα-παλμοί αυτά, «προσκρούουν» πάνω στο ενεργειακό μέρος του αισθητού κόσμου και επιστρέφουν πίσω για να της μεταφέρουν το μήνυμα του χώρου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για τον αναγνώστη. Είναι το κλειδί της αντίληψης της συνείδησης. Διότι, το μήνυμα που επιστρέφει, είναι πλέον παραμορφωμένο από τον ενεργειακό θόρυβο της «συνειδητότητας» η οποία δημιουργεί συνεχώς τον αισθητό κόσμο γύρω μας. Το ξαναγράφω αυτό.
Πριν ξεκινήσει η νέα ή η όποια ψυχή να πάλλεται και να «σκανάρει» το χώρο ενεργειακά αλληλεπιδρώντας με τα πάντα, ο αισθητός κόσμος ήδη είναι εκεί, λειτουργεί και δημιουργείται. Υπάρχει δηλαδή γύρω. Αυτό το υπάρχει φυσικά είναι μη ακριβές, διότι στην πραγματικότητα δημιουργείται και εξαφανίζεται αστραπιαία. Δημιουργείται κάθε φορά που αντιλαμβάνεται (ο αισθητός κόσμος) παλμό από ψυχή κάποιου παρατηρητή. Κάθε φορά δηλαδή που υπάρχει στο χώρο κάποιος παρατηρητής ή κάποιοι παρατηρητές και η ψυχή τους παράγει ένα παλμό για να σκανάρει το χώρο, εκείνη την απειροελάχιστη στιγμή, η συνειδητότητα, μετατρέπει κβαντικά τον ενεργειακό χώρο των τριών διαστάσεων, σε συνείδηση δηλαδή πληροφορία αισθήσεων άρα σε εικόνα, ήχο, άρωμα, γεύση, αίσθηση. Ο ενεργειακός «θόρυβος» της συνειδητότητας αυτής, η οποία συνεχίζει να υλοποιεί γύρω τον αισθητό κόσμο για τους παρατηρητές, παραμορφώνει το σήμα της ψυχής, το οποίο επιστρέφει στον άνθρωπο (στην οντότητα) αλλαγμένο.
Αυτό το νέο σήμα αποτελεί πλέον πληροφορία συνείδησης στον παρατηρητή. Το σήμα δηλαδή που επιστρέψει μετά την ανάκλασή του στον αισθητό χώρο, είναι αυτό το οποίο μένει στις αισθήσεις μας και ξεκινά να δημιουργεί το σύνολο των πληροφοριών που αρχίζουν να δημιουργούν τη συνείδησή μας. Μια συνείδηση που ξεκινά και συμμετέχει στην συνολική συνειδητότητα και γεμίζει τη μνήμη μας με την αίσθηση περί πραγματικότητας του κόσμου γύρω μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό για τον αναγνώστη.
Όταν ο άνθρωπος κάνει διαλογισμό, στην πραγματικότητα «μειώνει» την ένταση του «ενεργειακού θορύβου» της συνειδητότητας, που συνεχίζει γύρω του να υλοποιεί τον αισθητό κόσμο για τους υπόλοιπους παρατηρητές. Αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη κοσμική προσέγγιση, για το λόγο αυτό το αφήνω για άλλη ανάρτηση. Θα πρέπει απλά να πω, ότι αν και στον αναγνώστη φαίνεται πρωτοποριακή προσέγγιση, για αυτό που ονομάζει διαλογισμό, για τις αδελφότητες είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί εδώ και αιώνες. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αυτά που σας γράφω είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Απλά μέχρι τώρα ήταν γνωστά σε πάρα πολύ λίγους και ο λόγος που παρέμεναν κρυφά, ήταν –όπως θα δούμε παρακάτω-, για να μπορέσουν να οδηγήσουν τις μάζες στην οικειοθελή «κατάθεση της ψυχής» τους.
Όπως η περιγραφή του «καθρέφτη» που διδάσκουν στις σχολές αυτογνωσίας, η οποία όπως αναγνωρίσει ο αναγνώστης πλέον, είναι μια ημιτελής περιγραφή. Και σαν ημιτελής, είναι πιο επικίνδυνη από την άγνοιά της. Διότι η μέχρι τώρα διδασκαλίες, ξεκινώντας από την περιγραφή του καθρέφτη, οδηγούσαν τις μάζες σε μια στρεβλή κατανόηση του χώρου. Δίδασκαν και διδάσκουν ότι εκεί έξω, είσαι μόνος σου. Ότι δεν υπάρχει κανένας και ότι όλα όσα εσύ αντιλαμβάνεσαι σαν ανθρώπους και κόσμο, βρίσκονται μονάχα μέσα σου. Καταλαβαίνει τώρα ο αναγνώστης την πλάνη και την ψευδαίσθηση των μέχρι τώρα διδασκαλιών; Μπορεί να αντιληφθεί ο αναγνώστης που οδηγούσε η ημιμάθεια και η διαστρεβλωμένη κατεύθυνση που έδιναν οι πνευματικοί καθοδηγητές των αδελφοτήτων; Φυσικά οι περισσότεροι εν αγνοία τους. Φυσικά χωρίς να γνωρίζουν τι λένε, μιας και για τους περισσότερους ήταν απλά ένα επάγγελμα που οι συνέπειες τελείωναν στην αμοιβή τους. Μπορεί να καταλάβει τώρα ο αναγνώστης τη διαφορά;
Εκεί έξω δεν είναι ο Εαυτός σου αυτός που σου επιστρέφει το σήμα, είναι η Συνειδητότητα όλων και το σήμα που λαμβάνεις δεν εξαρτάται μόνο από Εσένα αλλά από όλους τους παρατηρητές που υπήρξαν και υπάρχουν μιας και όλοι αυτοί δημιούργησαν την συνειδητότητα που υλοποιεί. Μόνο η φράση που μόλις έγραψα είναι θέμα για δέκα αναρτήσεις. Αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν. Πήραν δηλαδή οι αδελφότητες τους δασκάλους και καθοδηγητές, τους έδωσαν μια εύπεπτη περιγραφή της αλληλεπίδρασης του Εαυτού με τον αισθητό κόσμο και τους έβαλαν πνευματικούς ταγούς των μαζών. Πήραν τότε οι διδάσκαλοι της εωσφορικής αδελφότητας ένα πολύπλοκο –αλλά γνωστό σε εκείνη- θέμα, και αδυνατώντας να το αντιληφθούν σε βάθος, άρχισαν να το αναπαράγουν στις μάζες. Ποιος ήταν ο σκοπός; Για ποιο λόγο το έκαναν αυτό; Ο αναγνώστης τώρα μπορεί να κατανοήσει ότι ο μοναδικός λόγος, ήταν η «μόνωση» του κάθε ένα από τους άλλους με τους οποίους αλληλεπιδρούσε.
Αυτό που ενδιαφέρει τις αδελφότητες είναι –όπως έχω ξαναγράψει- η δημιουργία μιας όμοιας συνείδησης σε όλους. Στα χρόνια της παγκόσμιας συνείδησης που έρχεται, οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την έννοια της συνείδησης και της συνειδητότητας και να κατανοούν τον αισθητό κόσμο στον οποίο βρίσκονται. Η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται τα επόμενα 2000 χρόνια είναι αυτό ακριβώς. Η κατανόηση του αισθητού κόσμου της Συνειδητότητας και η συνειδητή διαφοροποίησή τους από αυτόν. Κατανοώντας βαθύτερα την έννοια της συνείδησης, θα αντιλαμβάνονται την πραγματική φύση του αισθητού κόσμου και την αξία του ταξιδιού της ψυχής τους σε αυτόν. Αξιολογώντας τη συνείδηση και τη συνειδητότητα, θα μπορούν να αξιολογήσουν την πραγματική φύση του χώρου που υπάρχουν. Να βγάλουν την κουρτίνα του «θορύβου της συνειδητότητας». Η στροφή όμως προς τα «μέσα», στην ουσία, τους απομονώνει από την λειτουργία της. Η μονόπλευρη στροφή προς τον Εαυτό είναι διαστρεβλωμένη, διότι σου λένε ότι το σήμα ξεκινά από μέσα σου (αλήθεια), αλλά σου λένε ότι αυτό που υπάρχει απέναντι είναι ο καθρέφτης σου (δηλαδή πάλι Εσύ), το οποίο δεν είναι απλά ψέμα, αλλά μια θανάσιμη παγίδα της ψυχής σου.
Ο καθρέφτης απέναντι δεν είσαι Εσύ. Ούτε Καθρέφτης είναι, ούτε Εσύ. Προσέχει ο αναγνώστης την τεράστια πλάνη; Εκεί έξω είναι η Συνειδητότητα, η οποία μου δημιουργεί την δική μου συνείδηση. Εκεί έξω είναι η Συνειδητότητα, με την οποία φυσικά εγώ αλληλεπιδρώ, αλλά δεν είναι μονάχα ο Εαυτός μου. Αν το δεχτώ αυτό, η αναζήτηση σταματά εκεί. Στρέφομαι μέσα μου και αποκόπτομαι από την ερώτηση «τι είναι εκεί έξω, τι είναι ο αισθητός κόσμος, ποια η διαφορά του με τον Εαυτό μου». Αν αποδεχθείς ότι εκεί έξω Είσαι μονάχα Εσύ, το παιχνίδι τέλειωσε για σένα. Game over. Η απάντηση και η κατανόηση περί συνειδητότητας έληξε, ακυρώθηκε. Καταλαβαίνει τώρα ο αναγνώστης ότι η διδασκαλία του «καθρέφτη» αποτελεί το πρώτο ανάχωμα κατά της κατανόησης της συνειδητότητας; Κατανοεί ο αναγνώστης ότι το πρώτο βήμα για να ελέγξουν το σύνολο των συνειδήσεων έγινε; Μετά μένει να σου πουν τι είσαι Εσύ. Μετά δηλαδή μένει να σε διδάξουν τι θέλουν να Είσαι. Να διδάξουν σε όλους το ίδιο. Με τον τρόπο αυτό τότε, όλοι θα έχουν στραφεί και θα κοιτάζουν το ίδιο, μικρό παρόμοιο τμήμα της συνειδητότητας. Θα έχουν διαμορφώσει ίδια συνείδηση για τον Εαυτό τους και θα αδυνατούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να διαμορφώσουν νέα συνειδητότητα μιας και θα θεωρούν ότι όλα γύρω είναι Αυτοί οι Ίδιοι. Μπορεί τώρα ο αναγνώστης να κατανοήσει το μέγεθος της παγίδας;
Και το τερατώδες είναι, ότι όλες οι σχολές αυτογνωσίας απευθύνονται στα άτομα κλειδιά. Το τραγικό που θα πρέπει να αντιληφθεί ο αναγνώστης, είναι ότι όλοι όσοι αρχίζουν να αναζητούν απαντήσεις περί ψυχής και συνείδησης και αρχίζουν επαφές με κάποιο δάσκαλο, είναι άνθρωποι, των οποίων οι ψυχές έχουν φτάσει σε ένα σημαντικό επίπεδο αντίληψης της συνείδησης. Τα αλλεπάλληλα ταξίδια της ψυχής τους στον αισθητό κόσμο, την έχουν πλέον εκπαιδεύσει να μπορεί να αντιλαμβάνεται καλύτερα την λειτουργία της συνείδησης και της συνειδητότητας και αυτό της δίνει αυτόματα το εισιτήριο να αποκρυπτογραφήσει τον αισθητό τρισδιάστατο χώρο καλύτερα. Οι ψυχές αυτές των ανθρώπων (τους ονομάζουν ανθρώπινους αγγέλους) είναι έτοιμες να τραβήξουν την κουρτίνα της προσωρινής μνήμης που δημιουργεί η συνείδηση και να μεταφέρουν το μήνυμα στη συνειδητότητα.
Οι άνθρωποι αυτοί, είναι οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν, μιας και οι υπόλοιποι, η μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας, δεν έχουν ακόμη αποκτήσει τη δυνατότητα αυτή. Μόλις το κάνουν, μόλις αρχίσει να γράφεται η πληροφορία αυτή, ότι συνειδητότητα και αισθητός κόσμος είναι το ίδιο και το αυτό, τότε η ψυχή θα αρχίσει να λαμβάνει καθαρότερα μηνύματα από την αντανάκλασή της στον «καθρέφτη». Στην ουσία ο «καθρέφτης» θα σπάσει και οι εικόνες θα έρχονται σιγά-σιγά καθαρότερες. Η διδασκαλία των πνευματικών ομάδων των αδελφοτήτων όμως, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Δυναμώνουν την αντίληψη του «καθρέφτη» και σε στρέφουν να απομονωθείς «μέσα σου».
Όμως ο καιρός που οι μάσκες πέφτουν είναι ήδη εδώ. Κάποιοι από όλους εσάς, είσαστε ήδη έτοιμοι να διαχωρίσετε τον Εαυτό σας από τις ψευδείς ομάδες διαστρέβλωσης. Κάποιοι από εσάς, έχετε φτάσει ήδη στο επίπεδο που αντιλαμβάνεστε ότι αυτά που σας λένε, περιέχουν αλήθειες αλλά σας εμποδίζουν κιόλας να δείτε αυτό για το οποίο βρίσκεστε εδώ. Μπορεί κάποιοι από εσάς, για την έννοια της ψυχής να χρησιμοποιείται άλλες λέξεις, οι οποίες να διαμορφώνουν μια ευρύτερη αντίληψη σε σας. Μπορεί να διαφωνείτε με τον όρο ψυχή, όμως το ζητούμενο είναι να αντιληφθεί ο αναγνώστης, ότι όποια λέξη κι αν χρησιμοποιούμε εμείς, αν δημιουργήσουμε ένα διάλογο πάνω σε αυτό, απλά θα χάσουμε την μεγάλη εικόνα που υπάρχει από πίσω. Οι αδελφότητες ήδη έχουν ετοιμάσει τις κάψουλες ανέλιξης. Πολλοί από τα μέλη των ομάδων έχουν πειστεί ότι οι κάψουλες αυτές θα τους μεταφέρουν στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να μπούμε σε μια συζήτηση περί του τι είναι ψυχή και τι συνείδηση και να αρχίσουμε να διαφωνούμε.
Οι διδάσκαλοι των πνευματικών σχολών αυτό θα προσπαθήσουν. Να μας εμποδίσουν να περάσουμε το σημείο αυτό και να θεωρήσουμε ότι ο σκοπός μας είναι να περάσουμε στη συνειδητότητα της πέμπτης διάστασης. Ο σκοπός μας όμως είναι απλά να αντιληφθούμε ότι η συνειδητότητα δημιουργεί τον αισθητό κόσμο από την πέμπτη διάσταση και προς τα κάτω. Πέμπτη, τέταρτη, τρίτη (θα γράψω για αυτές σε άλλη ανάρτηση). Ήδη ετοιμάζουν τις «κάψουλες ανέλιξης» σε μαζική παραγωγή. Όσοι μπουν μέσα, το μόνο που θα πάθουν είναι να πάνε στην πέμπτη διάσταση και να μείνουν εκεί. Να δεσμεύσουν τις ψυχές τους και τη ζωτικότητά τους για τις αδελφότητες. Οι ψυχές αυτές που θα δεσμευτούν, θα χρησιμοποιηθούν για να αντιγράψουν την κοσμική πληροφορία του άκρου του Ων που βρίσκεται σε αυτές, απέναντι. Θα μεταφέρουν την πληροφορία της δημιουργίας στη συνειδητότητα του αισθητού χώρου που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.
Οι εωσφορικές ομάδες, θα έχουν δημιουργήσει έτσι το Μη Ων. Η πληροφορία της πηγής, η οποία θα αντιγραφεί στη συνειδητότητα, θα ξεκινήσει τη μόνιμη δημιουργία του Μη Υπαρκτού. Του αισθητού. Οι εωσφοριστές, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του σχεδίου τους. Όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρουν να ξεκινήσουν μιας και είναι αδύνατον να αντιστραφεί πλήρως πια η κατάσταση. Γιατί όμως τότε τα γράφω όλα αυτά; Γιατί δημιουργώ (όχι μόνο εγώ) όλες αυτές τις αναρτήσεις με τις πληροφορίες; Διότι κάποιοι από εσάς, μπορείτε να δείτε. Είναι ακριβώς η μόνη στιγμή που μπορείτε να το κάνετε. Σας ήταν αδύνατον να το δείτε πριν. Θα είναι αργά αν καθυστερήσετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλό. Είναι καθαρά πνευματικό. Είναι αυτό για το οποίο βρίσκεστε εδώ. Κάποιοι από εσάς, γεννηθήκατε για αυτή ακριβώς τη στιγμή. Τώρα. Ούτε πριν, ούτε μετά.
Ανακαλέστε την πληροφορία της ψυχής σας. Τραβηχτείτε πίσω και δείτε καθαρά τη λειτουργία της συνείδησης. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τη λειτουργία της συνειδητότητας. Πως η συνειδητότητα δημιουργεί τον αισθητό κόσμο. Μόνοι σας. Είναι άσκοπο και περιττό να προσπαθήσετε να πείσετε και άλλους να το κάνουν αν δεν είναι έτοιμοι για αυτό. Μόνοι σας. Αποφύγετε να συζητάτε το θέμα με άτομα που χρησιμοποιούν την πνευματική οδό για βιοποριστικούς και οικονομικούς λόγους. Απεμπλακείτε από διάλογο και συζητήσεις με διαφωνίες με επαγγελματίες που μόνο χρόνο θα σας αναγκάσουν να χάσετε. Χρόνο που στους μόνους που είναι απαραίτητος είναι στις αδελφότητες. Η μάχη είναι μόνο δική σας.
Αλκιρέας
 http://codepetalouda.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε το κείμενο που μόλις διαβάσατε